GreatAuPair - Waar zorgverleners en gezinnen klikken ™. Banen en zorgverleners in de kinderopvang: oppas, babysitter, au pair, oppas, huishouding, tutor, persoonlijke assistent en seniorenzorg.

Veelgestelde Vragen / FAQ


Algemeen

(5) [+] Hoe kan ik me inschrijven? Wat is een betaald lid? Au Pair-definitie - Wat is een AuPair? Au Pair & Nanny Salaris: Hoeveel moet ik betalen? Au pair & nanny verschillen

Registreren | Aanmelden | Wachtwoord

(8) [+] Ik ben mijn wachtwoord kwijt of vergeten. Hoe log ik in? Waarom kan ik niet inloggen? Waar krijg ik mijn wachtwoord? Hoe verander ik mijn wachtwoord? Hoe wijzig ik mijn e-mailadres? Hulp bij cookies Moet ik me afmelden?

Navigatie

(6) [+] Hoe navigeer ik op de site? Wat is FastMatch? Wat zijn favorieten? Wat is FastFind en hoe gebruik ik het? Wat is Geavanceerd zoeken en hoe gebruik ik het? Hoe krijg ik hulp?

Betaald lidmaatschap

(6) [+] Wat zijn mijn betalingsmogelijkheden? Hoe te betalen via PayPal Wat moet ik doen als ik geen creditcard heb? Western Union-betalingen? Hoe abonneer ik me op een betaald lidmaatschap? Is het veilig om mijn creditcard op GreatAuPair te gebruiken?

Favorieten

(4) [+] Hoe bekijk ik mijn favorieten? Kan ik zien wie mij heeft toegevoegd aan hun favorieten? Hoe verwijder ik profielen uit mijn favorietenlijst? Hoe verberg en verwijder ik profielen in Mijn favorieten?

Mijn Account

(10) [+] Hoe bewerk ik mijn profiel? Ik heb hulp nodig bij het laden van mijn foto's, wat moet ik doen? Hoe kan ik FastMatch-e-mailvoorkeuren wijzigen? Hoe wijzig ik de e-mailvoorkeuren van Favorieten? Hoe annuleer ik mijn account? Kan ik een nieuw Locator-nummer krijgen? Kan ik mijn profiel deactiveren? Hoe activeer ik mijn profiel opnieuw? Mijn zoekopdracht is voltooid. Hoe deactiveer ik? Wat is een locatienummer?

Au Pair J-1 Visa-programma

(6) [+] Amerikaanse au pair-programmavereisten Wat zijn de Au Pair-kosten voor een J-1 Visa? J-1 Visa-kosten en -proces voor Amerikaanse gezinnen Amerikaanse au pair-programmavereisten voor familie Amerikaanse Au Pair-programmavereisten voor Au Pair Visa Informatie

Meer hulp nodig? Bezoek ons ​​supportcentrum voor snelle tips of neem contact op met onze supportmedewerkers.

» Support center

SLUITEN X