GreatAuPair - Waar zorgverleners en gezinnen click ™ klikken. Kinderopvang Jobs & verzorgers: Nanny, Oppas, Au Pair, Huisdieroppas, Huishouden, Tutor, Persoonlijke assistent en Senior Care.

Kan ik mijn profiel deactiveren?

Ja, om uw profiel te deactiveren, klikt u op het menu Mijn account boven aan de pagina en selecteert u vervolgens Account beheren. In het gedeelte Status ziet u een regel met de volgende tekst:
Je profiel is ACTIVE | deactiveren
Klik op de knop "Deactiveren" en uw profiel wordt onmiddellijk gedeactiveerd en verwijderd uit de zoekresultaten.
Wanneer uw profiel is gedeactiveerd, ontvangt u geen FastMatch-e-mails, favorietenmeldingen of berichten van leden.
Als u uw profiel deactiveert, wordt uw account niet geannuleerd of verwijderd uit GreatAuPair. Al uw profielinformatie wordt opgeslagen en beschikbaar voor toekomstig gebruik.
Als u uw account wilt annuleren, klikt u op de link "Uw account annuleren" in de linkerzijbalk van het gedeelte Accountopties.
Zelfs als u uw account deactiveert, vervalt uw lidmaatschap nog steeds op basis van het aantal opeenvolgende kalenderdagen vanaf de datum waarop uw lidmaatschap van kracht werd.

Geavanceerd Help Zoeken

Ga terug naar het ondersteuningscentrum

Bekijk alle veelgestelde vragen

SLUITEN X